Decokay van de Wouw Goirle

Bij Decokay van de Wouw in Goirle ben je voor een echte ROOM5 vloer op het juiste adres! Onze adviseurs helpen je bij elke stap en geven je de inspiratie die je nodig hebt. Je vindt in onze vestiging ook verf, behang, decoratie en meer dus we kunnen je zeker inspireren! Onze stylisten helpen je graag bij iedere keuze, van een kleine verfraaiing tot een complete make-over. Wil je graag de vloeren van ROOM5 ontdekken? Maak dan vooral een afspraak zodat wij weten dat je komt en alle tijd voor je hebben.

Dealer informatie

Locatie
Het team van Decokay van de Wouw in Goirle verwelkomt je graag met een kop koffie of thee en samen zorgen we voor elke mogelijke verfraaiing van jouw huis. Tot ziens in onze winkel!
Team Decokay van de Wouw Goirle

Op bezoek bij dit verkooppunt?

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen om de afspraak te bevestigen. Er is dan alle tijd om je alles te vertellen over ROOM5 en de koffie staat uiteraard klaar.
 
 
1Contactgegevens
2Adresgegevens
3Contact opnemen

Ontvang de ROOM5 Samplebox

In alle rust de structuur, kleur en beleving ervaren van ROOM5. Dat kan met onze kostenloze Samplebox. 

Contact

Hieronder een overzicht van onze gegevens. Uiteraard kun je je vraag ook stellen door het contactformulier in te vullen.

Wereldwijde distributeur

Holland Top Floor
Almelo, Nederland

Contact

info@room-5.com
+31 8502 5004 0

Bedrijfsgegevens

KvK NR: 76726479
BTW (TAX) NR: 860779786B01

Contactformulier