Maak kennis met Room 5

ROOM5 maakt het onderscheid en belooft niet alleen een buitengewoon mooie kleur en uitstraling maar ook een veilig product, duurzaam geproduceerd. De ervaring in vloeren gaat terug tot 1993 en met deze ervaring is een perfecte vloer gegarandeerd. De basiscollectie van ROOM 5 heeft een fijn geschuurd oppervlak waardoor het voelt als echt hout. Daarnaast zijn de vloeren echt slijtvast door de Diamond Superior Surface TM en gemakkelijker schoon te maken.

De kunst van verfijnd wonen

ROOM5 is een merk van Holland Top Floor, specialisten in kwaliteitsvloeren sinds 1993.
 
In de elegante wereld van ROOM5 komt genieten van de prachtige aspecten van het leven op de eerste plaats. Dit exclusieve vloerenmerk belichaamt zich niet alleen in stijl en verfijning, maar ook een unieke levensstijl die draait om het omarmen van de kleine geneugten en weelde die het leven te bieden heeft.
 
Onze vloeren zijn niet slechts een functioneel element in je huis maar ze vormen een weerspiegeling van een levenshouding die schoonheid en comfort hoog in het vaandel draagt. Elk detail, elke vezel van deze vloeren vertelt een verhaal van elegantie en tijdloze klasse, waardoor je leefruimte transformeert in een oase van luxe.
 
Wanneer je over onze vloeren loopt, ervaar je niet alleen een fysieke aanraking met het materiaal, maar ook een emotionele connectie met het idee van genieten. Het is alsof elke stap je bewust maakt te leven, te waarderen en te omarmen wat echt belangrijk is.
 
ROOM5 overstijgt simpelweg de grenzen van een vloerenmerk; het is een levensstijl. Het is de kunst van het verfijnd wonen, waarbij de esthetiek van je omgeving samensmelt met het genot van het dagelijkse leven. Hier draait alles om het creëren van een thuis dat niet alleen indruk maakt op gasten, maar ook op je eigen zintuigen.
 
ROOM5, niet zomaar een vloer, maar een podium voor de mooie facetten van het leven, waar elegantie en genieten hand in hand gaan.

Team Room 5

Ontvang de ROOM5 Samplebox

In alle rust de structuur, kleur en beleving ervaren van ROOM5. Dat kan met onze kostenloze Samplebox. 

Contact

Hieronder een overzicht van onze gegevens. Uiteraard kun je je vraag ook stellen door het contactformulier in te vullen.

Wereldwijde distributeur

Holland Top Floor
Almelo, Nederland

Contact

info@room-5.com
+31 8502 5004 0

Bedrijfsgegevens

KvK NR: 76726479
BTW (TAX) NR: 860779786B01

Contactformulier