Wierden

Jeroen Scholten Woning- en projectstoffering

Graag stel ik mijzelf even aan u voor, mijn naam is Jeroen Scholten en al bijna mijn hele leven woonachtig in Wierden. Ik ben 9 jaar werkzaam geweest in de scheepsstoffering en daar heb ik dit mooie vak geleerd. Daarna durfde ik het in 2016 aan om voor mezelf te beginnen en in 2021 kreeg ik de kans om Maris Wonen over te nemen. Dit was voor mij de uitgelezen kans om de combinatie van vloeren, wand- en raambekleding onder één dak in een mooie showroom te kunnen laten zien. Kwaliteit en vakmanschap staan bij mij hoog in het vaandel, daarom zijn wij ook Dealer geworden van de mooie vloeren van ROOM5. Loop gerust eens binnen en kom vrijblijvend een kijkje nemen, wij helpen u graag onder het genot van een lekkere kop koffie of thee. Wil je graag de vloeren van ROOM5 ontdekken? Maak dan vooral een afspraak zodat wij weten dat je komt en alle tijd voor je hebben.

Dealer informatie

Locatie
Samenwerken aan het verwezenlijken van uw droomvloer!
Team Jeroen Scholten Woning- en projectstoffering

Op bezoek bij dit verkooppunt?

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen om de afspraak te bevestigen. Er is dan alle tijd om je alles te vertellen over ROOM5 en de koffie staat uiteraard klaar.
 
 
1Contactgegevens
2Adresgegevens
3Contact opnemen

Ontvang de ROOM5 Samplebox

In alle rust de structuur, kleur en beleving ervaren van ROOM5. Dat kan met onze kostenloze Samplebox. 

Contact

Hieronder een overzicht van onze gegevens. Uiteraard kun je je vraag ook stellen door het contactformulier in te vullen.

Wereldwijde distributeur

Holland Top Floor
Almelo, Nederland

Contact

info@room-5.com
+31 8502 5004 0

Bedrijfsgegevens

KvK NR: 76726479
BTW (TAX) NR: 860779786B01

Contactformulier