GRONINGEN

NIJDAM VLOEREN Sinds 1972

Welkom bij Nijdam Vloeren, sinds 1972 in het hout en sinds 1982 in de vloeren, dus ruime ervaring. Alle vloeren worden perfect gelegd en afgewerkt door onze ervaren Parketteurs. Wij werken uitsluitend met kwaliteit en toch een scherpe prijs. Wij zijn een officièle ROOM5 Dealer en komen vrijblijvend bij u inmeten voor een offerte. Voor uitgebreid advies in de winkel, of bij u thuis staan wij graag voor u klaar. Wil je graag de vloeren van ROOM5 ontdekken? Maak dan vooral een afspraak zodat wij weten dat je komt en alle tijd voor je hebben.

Dealer informatie

Locatie
Nijdam vloeren heeft één van de grootste collecties vloeren van Groningen. In onze overzichtelijke showroom slaagt u gegarandeerd voor een echte ROOM5 vloer.
Team NIJDAM VLOEREN Sinds 1972

Op bezoek bij dit verkooppunt?

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen om de afspraak te bevestigen. Er is dan alle tijd om je alles te vertellen over ROOM5 en de koffie staat uiteraard klaar.
 
 
1Contactgegevens
2Adresgegevens
3Contact opnemen

Ontvang de ROOM5 Samplebox

In alle rust de structuur, kleur en beleving ervaren van ROOM5. Dat kan met onze kostenloze Samplebox. 

Contact

Hieronder een overzicht van onze gegevens. Uiteraard kun je je vraag ook stellen door het contactformulier in te vullen.

Wereldwijde distributeur

Holland Top Floor
Almelo, Nederland

Contact

info@room-5.com
+31 8502 5004 0

Bedrijfsgegevens

KvK NR: 76726479
BTW (TAX) NR: 860779786B01

Contactformulier