Almere

PARKET GIGANT Almere

De man achter Parket Gigant heet Wesley Niemans. Wesley zit inmiddels al 25 jaar in de vloeren. Hij begon zijn carrière als vloerenlegger, vervolgens als filiaalmanager in een parketspeciaalzaak en doorgestroomd als vertegenwoordiger bij een internationale speler op het gebied van parketvloeren, maar ook van laminaat en pvc-vloeren. In 2010 startte hij het bedrijf Parket Legservice Niemans BV in Almere. In 2018 was het tijd voor de volgende stap en werd ParketGigant BV werkelijkheid. De producten die Wesley heeft opgenomen in zijn showroom zijn secuur samengesteld, mede door de ervaringen vanuit de montages op de vloer. Helaas zijn er meerdere producten op de markt, welke niet voldoen aan de kwaliteitsnormen voor wat je als consument mag verwachten. Wesley vindt het dan ook belangrijk dat jij als klant wordt beschermd! Hij heeft gekozen om enkel kwaliteitsvloeren tegen passende prijzen aan te bieden! ROOM5 is zo’n kwaliteitsprodct en wij zijn daar een trotse Dealer van! Wil je graag de vloeren van ROOM5 ontdekken? Maak dan vooral een afspraak zodat wij weten dat je komt en alle tijd voor je hebben.

Dealer informatie

Locatie
Kom langs en laat je inspireren en adviseren in onze 350 m2 showroom.
Team PARKET GIGANT Almere

Op bezoek bij dit verkooppunt?

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen om de afspraak te bevestigen. Er is dan alle tijd om je alles te vertellen over ROOM5 en de koffie staat uiteraard klaar.
 
 
1Contactgegevens
2Adresgegevens
3Contact opnemen

Ontvang de ROOM5 Samplebox

In alle rust de structuur, kleur en beleving ervaren van ROOM5. Dat kan met onze kostenloze Samplebox. 

Contact

Hieronder een overzicht van onze gegevens. Uiteraard kun je je vraag ook stellen door het contactformulier in te vullen.

Wereldwijde distributeur

Holland Top Floor
Almelo, Nederland

Contact

info@room-5.com
+31 8502 5004 0

Bedrijfsgegevens

KvK NR: 76726479
BTW (TAX) NR: 860779786B01

Contactformulier