Enschede

Robert Doornbos Vloeren

Aangenaam, mijn naam is Robert Doornbos en met ruim 25 jaar ervaring in vloeren is een leuke oplevering van jouw droomvloer gegarandeerd! Ik heb geen showroom maar ik kom graag bij jou thuis om kennis te maken, de situatie te bekijken, in te meten en natuurlijk een vrijblijvende offerte te maken. Uiteraard heb ik ook borden van de mooie ROOM5 vloeren bij me. Ook een strakke randafwerking behoort tot de mogelijkheden want een mooie plint is als een lijst om een schilderij. Bel, app of stuur een bericht via deze pagina en dan plannen we een afspraak. Wil je graag de vloeren van ROOM5 ontdekken? Maak dan vooral een afspraak zodat wij weten dat je komt en alle tijd voor je hebben.

Dealer informatie

Locatie
Robert Doornbos, jouw vloerenspecialist aan huis!
Team Robert Doornbos Vloeren

Op bezoek bij dit verkooppunt?

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen om de afspraak te bevestigen. Er is dan alle tijd om je alles te vertellen over ROOM5 en de koffie staat uiteraard klaar.
 
 
1Contactgegevens
2Adresgegevens
3Contact opnemen

Ontvang de ROOM5 Samplebox

In alle rust de structuur, kleur en beleving ervaren van ROOM5. Dat kan met onze kostenloze Samplebox. 

Contact

Hieronder een overzicht van onze gegevens. Uiteraard kun je je vraag ook stellen door het contactformulier in te vullen.

Wereldwijde distributeur

Holland Top Floor
Almelo, Nederland

Contact

info@room-5.com
+31 8502 5004 0

Bedrijfsgegevens

KvK NR: 76726479
BTW (TAX) NR: 860779786B01

Contactformulier