Goes

weezepoel Vloeren & Wonen

Bij weezepoel Vloeren & Wonen vindt u een breed scala van zorgvuldig geselecteerde A- merken vloeren. Dit alles in vele kleuren en uiteenlopende structuren. Wij voeren vele merken in verschillende prijsklassen, waaronder met mooie ROOM5. Naast ons ruime assortiment, hebben we meer dan 20 jaar ervaring. weezepoel Vloeren & Wonen geeft u daarom graag advies en informatie over de juiste producten én het (laten) plaatsen hiervan en wij delen al deze kennis graag met u. Laat u inspireren door onze kennis., uiteraard onder het genot van een heerlijke kop koffie. Wil je graag de vloeren van ROOM5 ontdekken? Maak dan vooral een afspraak zodat wij weten dat je komt en alle tijd voor je hebben.

Dealer informatie

Locatie
Gericht op goed service en klanttevredenheid!
Team weezepoel Vloeren & Wonen

Op bezoek bij dit verkooppunt?

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen om de afspraak te bevestigen. Er is dan alle tijd om je alles te vertellen over ROOM5 en de koffie staat uiteraard klaar.
 
 
1Contactgegevens
2Adresgegevens
3Contact opnemen

Ontvang de ROOM5 Samplebox

In alle rust de structuur, kleur en beleving ervaren van ROOM5. Dat kan met onze kostenloze Samplebox. 

Contact

Hieronder een overzicht van onze gegevens. Uiteraard kun je je vraag ook stellen door het contactformulier in te vullen.

Wereldwijde distributeur

Holland Top Floor
Almelo, Nederland

Contact

info@room-5.com
+31 8502 5004 0

Bedrijfsgegevens

KvK NR: 76726479
BTW (TAX) NR: 860779786B01

Contactformulier